Мојот советник

Македонски (Macedonian)Albanian-ALTurkish (Turkiye)
Богоја Чалдрмоски PDF Печати Е-пошта
Bogoja CandrmoskiРоден е на 20.08.1968 година во Охрид. Има завршено средно образование и по професија е машино бравар. Не е вработен и ова е
негов прв мандат како член на Советот на општина Дебарца.

Член е на следните комисии: 
• Комисија за земјоделие и сточарство; 
• Комисија за општествени дејности.

Член е и на одборот за контрола на Водната заедница "Сатеска".
 


јули - декември 2010

Советот на општина Дебарца во периодот јули - декември 2010 година има одржано 7 седници на кои биле поставени вкупно 69 точки на дневниот ред, вклучувајќи ги и разгледувањата на записниците од претходно одржаните седници.

Вкупниот број на денови во кои се одржувале седници на Советот на општина Дебарца, во овој период, е 7.

Број на присуства

7

Број на отсуства (оправдани/неоправдани)

0

0

Број на излагања

1

Гласања Г1/гласал

67

Гласања Г1/ не гласал

0

Поднесени иницијативи

0

Поднесени прашања до Градоначалникот

0

 

 јануари – јуни 2010

 

Советот на општина Дебарца во периодот јануари – јуни 2010 година има одржано 5 седници на кои биле поставени вкупно 45 точки на дневниот ред, вклучувајќи ги и разгледувањата на записниците од претходно одржаните седници.

Вкупниот број на денови во кои се одржувале седници на Советот на општина Дебарца, во овој период е 5

Број на присуства

5

Број на отсуства (оправдани/неоправдани)

0

0

Број на излагања

0

Гласања Г1/гласал

45

Гласања Г1/ не гласал

0

Поднесени иницијативи

0

Поднесени прашања до Градоначалникот

0